Filipijnen

Geniet van het heerlijke eten, het lieve volk en de geweldige natuur. Ga zwemmen met walvishaaien of met schildpadden op Apo Eiland.De Filipijnen is een prachtig land! Om je ogen uit te kijken

 

Het is een klein paradijs met witte stranden en blauwe zee.

Het is nog niet super toeristisch, maar het is wel in opkomst. Het volk is echt fantastisch! Ze zijn lief en kunnen vaak niet geloven dat jij hun land komt bezoeken. Ze zullen er daarom ook alles aan doen om het fantastisch voor je te maken.

 

Er zijn veel vliegmaatschappijen die richting de Filipijnen vliegen dus er is veel variatie in prijs van de vliegtickets. Ga er vanuit dat het ongeveer €600,- á €700,- zal kosten.

 

We adviseren om zeker van te voren uit te stippelen wat je wilt gaan zien. Niet elk deel van de Filipijnen is even veilig. Wij hebben ons vooral gefocust op de Visayas en El Nido. Aan 3 weken heb je voldoende als je overal ongeveer 2 á 3 nachten verblijft. Houd er wel rekening mee dat El Nido enorm duur kan zijn qua hotel. Je wilt immers op een gaaf plekje verblijven! Kijk hier snel waar wij verbleven op de mooiste plek van de wereld.

 

In de Filipijnen spreken ze over het algemeen overal Engels. Erg fijn zodat je jezelf misschien iets veiliger in het land voelt.

 

We adviseren om al je dure spullen thuis te laten. Natuurlijk breng je je camera, GoPro, telefoon etc. Maar heb je je Rolex horloge niet perse nodig? Laat hem dan thuis! 

De meeste Filipijnen hebben weinig geld, toeristen zijn dus makkelijke doelwitten om te beroven.

Het is een kwestie van logisch nadenken; Gedraag je normaal, berg je camera op als je die niet nodig hebt. Neem een moneybelt mee, zodat niet al je geld in je portemonnee zit. Je Paspoort heb je niet veel nodig dus berg die netjes op.

Zorg er wel voor dat je veel cash pint. Je kan niet op veel plekken pinnen. Hiervoor kan je mooi je moneybelt gebruiken.

FOLLOW US:


info@ourfavouriteworld.com | www.ourfavouriteworld.trvl-hotels.com | Yvette@oatravel.co.za